به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تهمتن عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار داشت با راه اندازی درگاه ملی مجوزهای کسب و کار به نشانی mojavez.ir شرایط و مدارک برای صدور مجوزهای کسب و کار تسهیل و تسریع شده است.
وی با اشاره به اینکه ثبت درخواست و صدور مجوزهای کسب و کار به صورت کاملا الکترونیکی امکانپذیر شده است، اظهار داشت: تمامی دستگاهها موظفند در بازه زمانی مشخصشده در درگاه ملی مجوزها به درخواست متقاضیان پاسخ دهند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان اظهار داشت: تنها در صورتی میتوان درخواست متقاضی را رد کرد که یکی از شرایط مصوب در درگاه ملی را نداشته باشد، همچنین الزاما بایستی علت رد درخواست باید به اطلاع متقاضی برسد.
از زمان راهاندازی درگاه ملی مجوزها تاکنون 111هزار و 427 مجوز کسب و کار در سامانه مربوطه به صورت الکترونیکی صادر شده است .
تهمتن عبداللهی با اشاره به تبصره ۴ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار افزود ایجاد هرگونه ممنوعیت، محدودیت و مانع در مسیر صدور مجوز، توسط کمیسیون نظارت شهرستان و استان یا سایر کارگروه ها وجاهت قانونی ندارد.
ایشان عنوان نمود وضع هرگونه محدودیت و ممانعت در مسیر صدور مجوز، که خارج از چهارچوب قانون مذکور باشد همانند دلایلی از قبیل اشباع بازار، محدودیت ظرفیت صنفی و ... ممنوع است.